Söeahi Kopa 500

Mõõdud: 912x700x1062 mm. Tootlikkus: 60Kg kg/ h. Temperatuur 250-350ºC. Mahutavus 2x 530 x 764 resti. Söekulu päevas 8-12 kg. Sobiv mudel, kui toitlustada tuleb ~100 inimest.

Kopa 500 on suurim Kopa söeahjude valikust. Sobib 110 istekohaga restoranidesse. Kopa söeahi suudab umbes 4 minutiga küpsetada 350g veiselihapihvi. Söeahjus saavutatud kõrge temperatuuri tulemusel aurustuvad üleliigsed vedelikud enne söele jõudmist, takistades sellega gaaside kogunemist ahju sisse. See tähendab, et nii kala kui ka liha on võimalik üheaegselt küpsetada ilma, et maitsed seguneksid. Puusöe tarbimine on 45% väiksem kui tavalise avatud grilli puhul. See muudab söeahjuga töötamise odavamaks kui võrrelda sama võimsusega elektriahju. Hea isolatsioon tagab toidu kiire ja ühtlase küpsemise, vältides samal ajal liigse kuumuse eraldumist kööki. Suitsu eraldumine õhku on minimaalne ja täielikult kontrollitav söeahju üla-ja alaosas asuvate reguleerimishoobadega.